.

ALCOOLAT DE LAVANDE 185 ml

KOLONJSKA SIVKE IZ KOLEKCIJE 125TH ANNIVERSARY 185 ml

40,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50 eur!

Zgodba ikonične kolonjske iz sivke se začne leta 1938 - prvotno narejene iz sivke nabrane na vrtu gospoda Reboula. Legendarna kolonjska je hitro postala nepogrešljiva dišava gospode Istanbula. Postala je prepoznavni simbol moških, uporaba kolonjske se je prenašala iz roda v rod in tako je po mnogih generacijah priljubljena še danes. 

Sprva se je sivka nabirala kar na vrtu samega gospoda Reboula, kasneje in še danes, pa se sivko skrbno uvaža iz juga Francije (mesto Grasse). Celoten proces nabiranja in izdelave kolonjske je edinstven. In sicer, da bi skozi proces destilacije iz sivke dobili karseda čisto sivkino olje, potrebno za izdelavo kvalitetne kolonjske, se sivkine cvetove vsako leto nabira pred sončnim vzhodom. Sivkino olje je ključna sestavina kolonjske in ni naključje, da se jo nabira ravno ob tem delu dneva, kajti sivka je izredno delikatna rastlina za obiranje. Zaradi njene delikatnosti je pomembno, da se dišava ne meša z ostalimi komponentami. Rezultat tega načina dela je kolonjska, ki vsebuje sivko v svoji najčistejši obliki in vonj, ki pričara pravi pomirjujoč efekt sivke. 

Letos mineva natanko 125 let od obstoja Atelier Rebul in v čast te obletnice smo izdelali posebno kolekcijo 125th Anniversary Collection. Bistven pomen kolekcije je, da se vrača nazaj k svojim začetkom. Izdelki so narejeni iz zapisa formul, ki so se leta in leta skrbno hranila v arhivu. Vsi izdelki te kolekcije so na voljo v omejenih količinah, in sicer natanko 1895 komadov. Leto 1895 je namreč začetek zgodbe Atelier Rebul. Spoznajte izdelke v spomin na dolgoletno ustvarjalnost kakovostnih in naravnih izdelkov. 

Navodilo za uporabo: majhno količino kolonjske z dlanmi nanesite na kožo. 

AT6802.00001
0