.

HERBAL HOME SPRAY 500 ML

HERBAL DIŠAVA ZA DOM 500 ml

35,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

Za boljše razpoloženje in osvežitev zraka!

Za zaščito pred virusi in mikroorganizmi je pomembno, da pogosto zračimo prostor, za piko na i pa lahko dodatno osvežimo prostor z Herbal Room Spray. 

Pharmacy Herbal Room Spray in Car Spray vsebujeta visoko 80 % koncentracijo alkohola in mešanico eteričnih olj limete in bazilike. Namen izdelka je, da prostor osveži s prijetno dišavo, ga očisti in sterilizira ter hkrati povzdigne razpoloženje. 

Formula obogatena z eteričnimi olji limete in bazilike, za katera je dokazano, da se učinkovito borita proti virusnih okužbah. Formula, ki lajša dihanje, ustvarja čist in osvežujoč zračni prostor, hkrati pa še izboljša vaše razpoloženje. Začutite energijo in povzdignite razpoloženje s 100 % naravno dišavo Herbal Car in Room Spray obogateno z eteričnimi olji. Izdelek je primeren tudi za določene tkanine, kot sta denimo posteljnina ali zavese.

Limeta – eterično olje limete pomaga v boji proti virusnim okužbam. Pomaga obnoviti energijo. In ima zelo osvežujoč učinek.

Bazilika – eterično olje bazilike se lahko uporablja za zdravljenje sinusitisa in prehladov. Pomaga pa tudi pri zmanjševanju stresa in občutkov tesnobe. 

Limona - eterično olje limone zmanjšuje tesnobo in stres. Lajša slabost in deluje kot antimikrobno sredstvo. Pomaga tudi ohranjati fokus. 

Pačulij – eterično olje pačulija se lahko uporablja za zdravljenje težav s kožo in lasmi. Zmanjšuje vnetja in deluje tudi kot antidepresiv.

AT1181062002
0