.

DE-STRESS HOME SPRAY 500 ml

DE-STRESS DIŠAVA ZA DOM 500 ml

35,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

Za sprostitev in osvežitev zraka!

Za zaščito pred virusi in mikroorganizmi je pomembno, da pogosto zračimo prostor, za piko na i pa lahko dodatno osvežimo prostor z De-Stress Room Spray. 

Pharmacy De-stress Room Spray in Car Spray vsebujeta visoko 80 % koncentracijo alkohola in mešanico eteričnih olj sivke in mete. Namen izdelka je, da prostor osveži s prijetno dišavo, ga očisti in sterilizira. 

Eterična olja sivke in mete imajo antibakterijski in protivursni učinek, kar igra pomembno vlogo pri čiščenju zraka v izbranem prostoru, bodisi doma ali v vaši pisarni. Eterična olja s svojo formulo pripomorejo k zmanjšanju mikroorganizmov, obogatijo prostor s 100 % naravno dišavo, ki poda občutek svežine, sprostitve, umirjenosti in omogoči olajšan prehod v spanec. Izdelek je primeren tudi za določene tkanine, kot sta denimo posteljnina ali zavese.

Sivka - eterično olje sivke eliminira škodljive bakterije in mikroorganizme, zaustavi viruse v zraku ter olajša dihanje in spanec. Deluje zelo pomirjajoče.

Meta - eterično olje mete eliminira škodljive bakterije in mikroorganizme. Meto pogosto najdemo v izdelkih za higieno ust, telesa itd. Eterično olje mete pomaga pri zmanjšanju migrene, glavobola, stresa in tesnobe ter velja za naravni antioksidant. 

SESTAVINE:

%100 Pharmacy

%95,00 Natural Origin Ingredients

%5,00 Laboratory Derived

%0 Synthetic Fragrance

%0 Mineral Oil

%0 Paraben

%0 Phthalates

%0 Silicone

%0 Artificial Coloring

AT1181062001
0