.

DE-STRESS BODY OIL 100 ml

DE-STRESS SUHO OLJE ZA TELO 100 ml

25,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

V hitrem tempu življenja si moramo vzeti čas za sprostitev.

100 % naravni De-Stress Body Oil je narejen iz eteričnih olj sivke in mete. Eterično olje sivke učinkovito blokira mikroorganizme, lajša dihanje in pomaga da lažje zaspimo. Eterično olje mete ublažuje stres in tesnobo ter velja za naravni antioksidant. Sproščujočim in pomirjajočim sestavinam sta med drugim dodana tudi kokosovo in avokadovo olje, ki skrbita da je koža globoko navlažena. De-Stress Body Oil skupno vsebuje kar 7 različnih naravnih eteričnih olj in s tem predstavlja popolno kombinacijo narave. 

Uporaba olja za masažo telesa daje telesu sproščujoč in pomlajevalni občutek. Pripomore pa tudi k temu da lažje zaspimo.  

Hranljivo suho olje za telo se lahko uporablja vsakodnevno na vseh tipih kože, vključno z občutljivo kožo. 

Izdelek je dermatološko testiran.

Sivka - eterično olje sivke eliminira škodljive bakterije in mikroorganizme, zaustavi viruse v zraku ter olajša dihanje in spanec. Deluje zelo pomirjajoče.

Meta - eterično olje mete eliminira škodljive bakterije in mikroorganizme. Meto pogosto najdemo v izdelkih za higieno ust, telesa itd. Eterično olje mete pomaga pri zmanjšanju lajšanju migrene, glavobola, stresa in tesnobe ter velja za naravni antioksidant. 

Kokosovo olje vsebuje vitamin E, aminokisline in maščobne kisline. Maščobne kisline imajo antimikrobne lastnosti, ki učinkovito ubijajo bakterije in glijvice. Kokosovo olje ima izredne sposobnosti vlaženja, hidriranja, obnavljanja in nudi učinkovito zaščito. 

Kokosova voda je polna omega 3 maščobnih kislin, vitamina B in C, aminokislin in mineralov. S tem, ker vsebuje različne naravne elektrolite, je kokosova voda idealna za potrebno hidracijo kože. Je antioksidant, ima sposobnost vlaženja, obnavljanja, hidracije in nudi učinkovito zaščito. 

SESTAVINE:

%100 Pharmacy

%100 Natural Origin Ingredients

%0 Laboratory Derived

%0 Synthetic Fragrance

%0 Mineral Oil

%0 Paraben

%0 Phthalates

%0 Silicone

%0 Artificial Coloring

AT1181009001
0