.

HERBAL BODY OIL 100 ml

HERBAL SUHO OLJE ZA TELO 100 ml

25,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

V hitrem tempu življenja si moramo vzeti čas zase.

Herbal suho olje za telo, obogateno z eteričnimi olji limete in bazilike, poda občutek olajšanja. Eterično olje limete s svojim močnim osvežilnim učinkom hkrati lajša tudi dihanje, eterično olje bazilike pa pomaga zmanjševati stres in tesnobo. S Herbal suhim oljem za telo boste tako deležni sproščujoče masaže, ki hkrati pomlajuje. Izdelek poleg eteričnih olj s sproščujočim in osvežilnim učinkom vsebuje tudi kokosovo in avokadovo olje z namenom, da kožo ohranja globoko navlaženo. 

Uporaba olja za masažo telesa daje telesu sproščujoč in pomlajevalni občutek. 

Hranljivo suho olje za telo se lahko uporablja vsakodnevno na vseh tipih kože, vključno z občutljivo kožo. 

Izdelek je dermatološko testiran.

Limeta – eterično olje limete pomaga v boji proti virusnim okužbam. Pomaga obnoviti energijo. In ima zelo osvežujoč učinek.

Bazilika – eterično olje bazilike se lahko uporablja za zdravljenje sinusitisa in prehladov. Pomaga pa tudi pri zmanjševanju stresa in občutkov tesnobe. 

Limona - eterično olje limone zmanjšuje tesnobo in stres. Lajša slabost in deluje kot antimikrobno sredstvo. Pomaga tudi ohranjati fokus. 

Pačulij – eterično olje pačulija se lahko uporablja za zdravljenje težav s kožo in lasmi. Zmanjšuje vnetja in deluje tudi kot antidepresiv.

Kokosovo olje vsebuje vitamin E, aminokisline in maščobne kisline. Maščobne kisline imajo antimikrobne lastnosti, ki učinkovito eliminirajo bakterije in glijvice. Kokosovo olje ima izredne sposobnosti vlaženja, hidracije, obnavljanja in nudi učinkovito zaščito. 

Avokadovo olje je odlično negovalno olje in antioksidant. Spodbuja sintezo kolagena v koži in pomirja občutljivo kožo. Kožo ohranja navlaženo in mehko. 

SESTAVINE: 

%100 Pharmacy

%100 Natural Origin Ingredients

%0 Laboratory Derived

%0 Synthetic Fragrance

%0 Mineral Oil

%0 Paraben

%0 Phthalates

%0 Silicone

%0 Artificial Coloring

AT1181009002
0