.

HERBAL LIQUID DEODORANT 100 ml

HERBAL DEZODORANT 100 ml  

15,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

Dezodorant je eden najbolj osnovnih kozmetičnih izdelkov, ki ga uporabljamo za vsakodnevno higieno in danes je res težko najti takega, ki vsebuje naravne in netoksične sestavine. Herbal dezodorant je učinkovit, ne pušča madežev, je neškodljiv zdravju in vsebuje 100 % naravne dišave. Naravni dezodorant je definitivno en od must-have izdelkov. 

Herbal dezodorant ne vsebuje aluminija, je 96,42 % naraven, vsebuje 100 % naravne dišave eteričnih olj in je učinkovit. Dezodorant preprečuje neprijetne vonjave, ki jih povzročajo bakterije, ne da bi pri tem mašil pore. Vsebuje tudi cink, kar omogoča naravni proces potenja in hkrati ščiti kožno floro. Uporaba dezodoranta nudi dolgotrajno zaščito pred neprijetnimi vonjavami, ki jih povzroča potenje, ne da bi puščal sledi madežev na oblekah. S svojo 100 % naravno dišavo eteričnih olj limete in bazilike pomaga, da se počutite osveženo in napolnjeni z energijo. 

Limeta – eterično olje limete pomaga v boji proti virusnim okužbam. Pomaga obnoviti energijo. In ima zelo osvežujoč učinek.

Bazilika – eterično olje bazilike se lahko uporablja za zdravljenje sinusitisa in prehladov. Pomaga pa tudi pri zmanjševanju stresa in občutkov tesnobe. 

Limona - eterično olje limone zmanjšuje tesnobo in stres. Lajša slabost in deluje kot antimikrobno sredstvo. Pomaga tudi ohranjati fokus. 

Pačulij – eterično olje pačulija se lahko uporablja za zdravljenje težav s kožo in lasmi. Zmanjšuje vnetja in deluje tudi kot antidepresiv.

SESTAVINE:

%100 Pharmacy

%96,42 Natural Origin Ingredients

%3,58 Laboratory Derived

%0 Synthetic Fragrance

%0 Mineral Oil

%0 Paraben

%0 Phthalates

%0 Silicone

%0 Artificial Coloring

AT1181061002
0