.

PRE+POSTBIOTIC ANATOLIAN CLAY MASK 100 ML

PRE+POSTBIONIČNA ANATOLSKA GLINENA MASKA 100 ml

45,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

Pre + Postbionična hidratantna maska, napolnjena z naravno belo glino, kožo očisti, vlaži in pomirja. Rezultat je zdrav videz kože. 

Maska je 91,90 % naravna, vsebuje anatolsko belo glino, ki kožo očisti umazanije in toksinov, pridobljenih zaradi onesnaženosti okolja, in vsakodnevne nečistoče, hkrati pa kožo vlaži, pomirja in ji poda zdrav videz. Maska vsebuje izvlečke cvetov lipe in kamilice, ki kožo pomirjajo, ter ima protivnetne lastnosti, kar pomaga zmanjšati rdečico na obrazu. Vsebuje tudi mešanico olj ognjiča, jojobe in makadamije, je obogatena s hialuronsko kislino in vitaminom E, za vzpostavljanje ravnovesja vlage v koži in izboljša njeno gladkost in mehkobo. Vsestranska učinkovina Pre + Postbiotic pomaga izboljšati populacijo dobrih bakterij kožne flore. Ta inovativna tehnologija Postbiotic pomaga uravnotežiti in stabilizirati kožo, tako da podpira njen naravni obrambni sistem in omogoči koži, da postane bolj sijoča ​​zahvaljujoč hranilnim, prestrukturirajočim in gladilnim učinkom aktivne sestavine.

Izdelek je dermatološko testiran. Primeren za vse tipe kože, še posebej za suho in dehidrirano kožo. Brez vonja.

Navodilo za uporabo: masko nanesite na predhodno očiščen obraz in vrat. Po približno 15  minutah od nanosa maske, ko je ta popolnoma suha, jo sperite z mlačno vodo. Priporočena uporaba maske je enkrat tedensko, lahko tudi večkrat. 

SESTAVINE: 

91,9 % NATURAL ORIGIN INGREDIENTS

8,1 % LABORATORY DERIVED0,0% MINERAL OIL

0,0% PARABEN

0,0% PHTHALATES

0,0% ARTIFICIAL COLORING

0,0% PEG

0,0% SILICONE

0,0% SYNTHETIC FRAGRANCE

AT689400002
0