.

PRE+POSTBIOTIC HYALURONIC SERUM 30 ML

PRE+POSTBIONIČNI HIALURONSKI SERUM 30 ml

40,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

Pre + postbionični hialuronski serum za bolj hidrirano, gladko in napeto kožo. 

Serum je 96 % naraven, ultra hidratantni in obogaten z vitaminom E. Z nanosom seruma koža postane sijoča in občutek suhe kože izgine v trenutku. Hialuronska kislina v formuli ima izredno nizko molekulsko maso, kar prispeva k boljšemu prodiranju v kožo, hkrati pa zagotavlja učinkovito hidracijo in glajenje linij, ki jih povzroči dehidracija. Serum zagotavlja koži vlago in ji poda zdrav videz. Vsestranska učinkovina Pre + Postbiotic pomaga izboljšati kožno floro z uravnoteženjem populacije dobrih bakterij. Ta inovativna tehnologija Postbiotic pomaga uravnotežiti in stabilizirati kožo, tako da podpira njen naravni obrambni sistem in omogoči koži, da postane bolj sijoča zahvaljujoč hranilnim, prestrukturirajočim in gladilnim učinkom aktivne sestavine. 

Izdelek je dermatološko testiran. Primeren za vse tipe kože, vključno z občutljivo, mastno ali celo aknasto kožo. Brez vonja.

Navodilo za uporabo: serum z nežnim tapkanjem nanesite na predhodno očiščen obraz, vse dokler se popolnoma ne vpije v kožo. Priporočena uporaba je vsako jutro in večer.

SESTAVINE: 

100% PHARMACY

93,45% NATURAL ORIGIN INGREDIENTS

6,55% LABORATORY DERIVED

0,00% SYNTHETIC FRAGRANCE

0,0% ARTIFICIAL COLORING

0,0% PEG

0,0% SILICONE

0,0% MINERAL OIL

0,0% PARABEN

0,0% PHTHALATES

AT682200002

Mogoče vas zanima tudi

0