.

1895 Eau de Parfum Limited Gold Collection 125 ml

1895 PARFUM 125 ml, ZLATA KOLEKCIJA OB 125 OBLETNICI

95,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

125th Anniversary Collection - LIMITED GOLD EDITION

V počastitev 125. obletnice blagovne znamke Atelier Rebul smo posebej preoblikovali naše tri znamenitne dišave: 1895, Istanbul in Pera, kot nagrada za vsa zlata leta delovanja. Posebnost zbirke je, da je steklenička parfuma pozlačena s 24-karatnim zlatom, vsaka embalaža pa je oštevilčena s številkami od 1 do 1895. Po celem svetu je na voljo namreč zgolj 1895 kosov tega izdelka. Embalaže so izdelane ročno, na sprednji strani opremljene s pečatom v spomin 125. obletnice. In kar je najboljše, odslej ponujamo tudi možnost ponovnega polnjenja parfuma v Cityparku Ljubljana, in sicer 45 eur/125 ml. 

Kolekcija 1895 je bila ustvarjena z navdihom sestavin, ki se jih v Atelier Rebul uporablja od začetka obstoja, in sicer leta 1895. Svojo inspiracijo kolekcija črpa iz receptov in formul, ki so se skozi stoletje hranila v arhivu, in se osredotoča na rastline in plodove zdravilnega učinka. Gre za svež, pomirjujoč, nekakšen poletni vonj.

Zgornje note Kolekcije 1895 so mandarina, bergamotka in limona, ki dajejo lahkoten in osvežujoč prvi vtis. Bergamotka s svojim čistim in osvežujočim citrusovim vonjem blagodejno vpliva na stres in tesnobo. V srčnih notah je zaznati poživljajočo mešanico kardamoma, rabarbare in nerolija. Poprasti in citronski vonj kardamoma sprošča telo, v povezavi s sadnimi in osvežilnimi vonjavami rabarbare in nerolija pa ustvari popolno mešanico. Osnovne note so sestavljene iz hrastovega mahu, vetiverja in cedrovine, ki skupaj ustvarijo pomirjujoč vonj in blažijo stres in tesnobo. Rezultat mešanice teh zdravilnih naravnih sestavin je unikatna dišava za našo dušo. 

AT680100003
0