.

Pera Eau de Parfum Limited Gold Collection 125 ML

PERA PARFUM 125 ml, ZLATA KOLEKCIJA OB 125 OBLETNICI 

95,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

125th Anniversary Collection - LIMITED GOLD EDITION

V počastitev 125. obletnice blagovne znamke Atelier Rebul smo posebej preoblikovali naše tri znamenitne dišave: Pera, Istanbul in 1895, kot nagrada za vsa zlata leta delovanja. Posebnost zbirke je, da je steklenička parfuma pozlačena s 24-karatnim zlatom, vsaka embalaža pa je oštevilčena s številkami od 1 do 1895. Po celem svetu je na voljo namreč zgolj 1895 kosov tega izdelka. Embalaže so izdelane ročno, na sprednji strani opremljene s pečatom v spomin 125. obletnice. In kar je najboljše, odslej ponujamo tudi možnost ponovnega polnjenja parfuma v Cityparku Ljubljana, in sicer 45 eur/125 ml. 

Pera, oziroma današnji Beyoğlu, je eno najpomembnejših okrožij v Istanbulu, kjer se vse od srednjega veka srečujejo kultura, umetnost, moda, gracioznost, vzhod in zahod. In prav tu se je leta 1895 začela zgodba Atelier Rebul, natančneje na ulici Grande Rue de Pera. Gre za zanimivo božično-zimsko dišavo, ki vzbuja nostalgične, starodavne občutke.

V osrčju kolekcije Pera je zaznati bogate začimbe, ki prebudijo čute. Kombinacija vrtnice, pačulija in jantarja se prijetno poigravajo s čuti in razkrijejo osupljivo izkušnjo dišave. Dišava spominja ne neskončno število vonjav, okusov in tekstur, ki se jih ni moč naveličati in nikoli ne izgubijo svoje elegance. 

AT680100002
0