.

Istanbul Eau de Parfum Limited Gold Collection 125 ml

ISTANBUL PARFUM 125 ml, ZLATA KOLEKCIJA OB 125 OBLETNICI

95,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

125th Anniversary Collection - LIMITED GOLD EDITION

V počastitev 125. obletnice blagovne znamke Atelier Rebul smo posebej preoblikovali naše tri znamenitne dišave: Istanbul, Pera in 1895, kot nagrada za vsa zlata leta delovanja. Posebnost zbirke je, da je steklenička parfuma pozlačena s 24-karatnim zlatom, vsaka embalaža pa je oštevilčena s številkami od 1 do 1895. Po celem svetu je na voljo namreč zgolj 1895 kosov tega izdelka. Embalaže so izdelane ročno, na sprednji strani opremljene s pečatom v spomin 125. obletnice. In kar je najboljše, odslej ponujamo tudi možnost ponovnega polnjenja parfuma v Cityparku Ljubljana, in sicer 45 eur/125 ml. 


Parfum Istanbul spominja na sprehod skozi bazar začimb, kjer se prepletajo različne vonjave in nas popeljejo skozi skrivnostne ulice, ki se dvigajo nad Bosporjem. Gre za univerzalen vonj, ki te premami, je obenem močan a nežen, mešanica vzhoda in zahoda. Parfum je uporaben skozi celo leto. 

V parfumu Istanbul se občuti bleščeče note bergamotke, ki razkrivajo glamurozen in čaroben svet razkošnih in toplih pikantnih not cimeta, žafrana in klinčkov. V srčnih notah je moč zaznati zapeljive cvetlične vonjave vijolice, jasmina in črne orhideje. Za konec pa se občutijo osnovne note vanilije, jantarja, mošusa, cedra, pačulija in sandalovine – ki poskrbi, da s svojo dišavo pusti trajen pečat. 

AT680100001
0