.

APPLE & CINNAMON SCENTED CANDLE 210 g

JABOLKO & CIMET DIŠEČA SVEČA 210 g

25,00 €
Z DDV
Količina:


Limited Edition kolekcija za dom: jabolko & cimet.

Tekom zadnjih let je kombinacija vonja jabolka in cimeta postala simbolna dišava veselega decembra. Popestrite vzdušje v vašem domu tudi vi, z difuzorjem ali dišečo svečo. Glavne note dišave so jabolko, pomaranča in hruška, katerim sledijo izvlečki vonja klinčkov in cimeta s pridihom osnovnih not sandalovine, vanilije in mošusa. 

Naj zadiši po Božiču. 

Dišeče sveče Atelier Rebul so narejene iz kvalitetnega rastlinskega voska sončnic. Večinoma so sveče sicer narejene iz parafina, ki ob gorenju lahko izpuščajo zdravju potencialno škodljive snovi, povzročajo težave koži in dihalom. Rastlinski vosek je ekološki, zdravju prijazen in naravna alternativa sintetičnim voskom. Sveče tako lahko uporabljajo tudi osebe z dihalnimi težavami. Hkrati pa dišeče sveče Atelier Rebul običajno trajajo še enkrat dlje kot sveče narejene izključno iz parafina

Bombažni stenj zagotavlja dolgotrajno in lepo gorenje brez dima. Prijetne arome ustvarjajo sproščujoč ambient in zmanjšujejo stres. Sveča v manjšem prostoru pa oddaja vonj tudi kadar je ugasnjena.

AT1151040003

Povezani izdelki

Morda bi vas zanimali tudi spodnji izdelki
0