.

APPLE & CINNAMON REED DIFFUSER 200 ml

JABOLKO & CIMET DIFUZOR 200 ml

35,00 €
Z DDV
Količina:

Brezplačna poštnina nad 50,00 €!

Potrebujete pomoč ali več informacij?

Uporabite spletni obrazec, pišite nam na info@atelierrebul.si

Limited Edition kolekcija za dom: jabolko & cimet.

Tekom zadnjih let je kombinacija vonja jabolka in cimeta postala simbolna dišava veselega decembra. Popestrite vzdušje v vašem domu tudi vi, z difuzorjem ali dišečo svečo. Glavne note dišave so jabolko, pomaranča in hruška, katerim sledijo izvlečki vonja klinčkov in cimeta s pridihom osnovnih not sandalovine, vanilije in mošusa. 

Naj zadiši po Božiču. 

Difuzorji iz linije »My home exclusive« so močnejšega vonja, narejeni iz mešanice eteričnih olj in različnih arom ter primerni za večje prostore, prostore z višjimi stropi ter prostore, kjer se zadržuje več ljudi in kjer je večji pretok zraka (zračenje,…). Na počutje človeka imajo dober vpliv, delujejo pomirjujoče, saj ne vsebujejo motečih elementov.

Trajanje: 6 mesecev.

Po priporočenem obdobju trajanja oz. uporabe se na tleh pojavijo usedline (predvsem pri zeliščnih difuzorjih), vonj pa prične »greniti«, zato je difuzor potrebno zamenjati.

Na hitrost izparevanje dišave vplivata:

- Temperatura (višja kot je, hitreje izpareva). Optimalna temperatura je 20-24 stopinj.

- Število uporabljenih palčk (več kot jih je, hitreje izpareva).

Intenzivnost vonja se uravnava z dodajanjem ali odvzemanjm bambusovih palčk, ki pa jih je priporočljivo obračati na približno teden dni. Prvih 30% vsebine difuzorja izgine v 2-3 dneh, saj se suhe bambusove palčke prepojijo s tekočino. Palčke morajo za doseganje učinka biti razpršene.

V prostoru se lahko različne vonjave med seboj kombinira (npr. vanilija in tobak, žafran in vanilija,..). Dosežejo odličen učinek tudi v kadilskih prostorih.

AT1001004026

Povezani izdelki

Morda bi vas zanimali tudi spodnji izdelki
0